Archiprix (1997), Arkitera Genç Mimar Ödülü (2004), iki Ulusal Mimarlık Ödülü (1998-2006) ve YEM (Yapı EndüstriMerkezi) Ödülü (2008) başta olmak üzere öğrencilik yıllarından başlayarak birçok mimari ödül kazandı.
Sanatçı Cildo Meireles ile birlikte ‘homeless home’ projesini 8. İstanbul Bienali kapsamında hayata geçirdi (2003). Kassel-Kunsthalle Fridericianum Collective Creativity sergisi kapsamında Oda Projesi davetlisi olarak ‘Yer’den Mekan’a’ adlı sergi projesine katıldı (2005). ‘Ev: Bir Yerleşme Müzakeresi’ adlı mimarlık sergisinin editörlüğünü yaptı (2006). 10. İstanbul Bienali Küratörü Hou Hanru ve Pelin Tan tarafından kurulan KAHEM Stüdyosu’na ‘masum bir eylem/innocent act’ projesi kapsamında modernizm ve mimarlıkta eleştiri üzerinde çalışmak için davet edildi (2007). Np12 evleri projesi ile “Mies Van der Rohe Awards 2007” Uluslararası mimarlık ödüllerine nomine edilen mimarlardan biri oldu (2007). Londra-İstanbul mimarlık değişim programı için The Architectural Foundation (Londra) tarafından İstanbul’u temsil edecek üç genç mimardan (emerging architect) biri olarak seçildi (2009). Stefano Boeri’nin küratörlüğünü yaptığı ICIF -Iakov Chernikhov Internatıonal Foundation ‘The Challenge Of The Time’ temalı ödül için 22 ülkeden nomine edilen mimarlardan biri olarak yer aldı. 1. Antalya Uluslararası Mimalık Bienali (2011) için ‘Deneysel Mimarlık İşleri’ kapsamında üretim yapması için davet edildi.
Türkiye’den pek çok ulusal yayında projeleri ve yazıları yayınlandı, bölüm editörlüğü yaptı. Arch+, AD, WA gibi uluslararası yayınlarda çalışmaları ve yazıları ile Türkiye’den seçilen ofisler içinde yer aldı. 1. İstanbul Tasarım Bienali (2012) için davet edildi. Joseph Grima küratörlüğündeki ‘Adhokrasi’ sergisi kapsamında yaptığı ‘Tokigiller Yaşam Mücadele Rehberi’ işinin yanı sıra Yona Friedman’nın ‘Haliç Merkezi’ projesine sergi kapsamında yapılacak ‘müdahale’ ve Colombia Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen ‘Promiscuous Encounters’ konuşmalar serisi için davet edildi. Çalışmalarından oluşan bir seçki ‘Genç çizgiler/Young lines’ adlı kitapta (2004), Londra Mimarlık Festivali kapsamında yayınlanan; İstanbul, Kent ve Mimarlık üzerine konuşmaları; “İstanbul Para-doxa” (2010) adlı kitapta yer aldı. Çeşitli mimarlık okullarında proje ve atölye yürütücülüğü yaptı. Alternatif eğitim ortamlarının oluşmasına katkıda bulundu. XII. Ulusal mimarlık ödülleri ve sergisi (2010) seçici kurul (jüri) üyeliği başta olmak üzere ulusal, profesyonel ve öğrenci yarışmalarında jüri üyeliklerinde bulundu. 2005’ten bu yana, mimarlık bilgi alanı içindeki çok pozisyonlu duruşu ile mimarlık ofisi ‘ddrlp’ nin yöneticiliğini yapmakta ve kent, metropol gibi katmanlı mimarlık problemleri ve farklı mimarlık ölçeklerine ilişkin çözüm stratejilerini araştırıp, geliştirmeye çalışmaktadır.